Uhh, we are getting close. Der er ikke mange dage tilbage og jeg gør derfor klar til borddækningen af årets julebord. Som optakt til afsløringen i morgen, viser jeg her sidste års julebord. Her var det en kombination af natur og guld og glimmer der var på bordet. Naturen fik jeg med ved at lave moskugler af mos, som jeg hentede direkte i egen have. De er bare lavet ved at vikle ståltråd om mosen, så det blev rundt. Faktisk lavede størstebarnet nogle af dem, så det kan man godt sætter børnene til. Desuden havde jeg grankogler, grankoglegrene, bark og nødder med på bordet. Guld og glimmer elementerne bestod af glimtende julekugler, små figurer af ræve og glimmer æbler. Og så var der også bloklys på bordet. Jeg havde ikke ret meget tid til at klare borddækning, så for nemheds skyld, valgte jeg, bare at komme tingene i nogle glasskåle i forskellige højder og breder (købt i IKEA). Som det sidste prik over det berømte i, havde jeg nogle gamle nodesider, købt i en genbrugsbutik, som jeg rullede og bandt lidt tråd omkring og lagde på bordet. Sådan her så det ud.

Kram,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *