Ihh, så er det nu. Der er blevet talt ned og endelig er dagen kommet. Det er Juleaften. En aften fyldt med hygge, stemning, barnlig begejstring og med sin helt egen charme og mange traditioner.

Tilfældigvis falder juleaften i år også sammen med fjerde søndag i advent og I skal derfor ikke snydes for endnu en adventskrans. Denne krans er en, for mig, traditionel bunden krans, denne gang med hvid og grøn mos, blandet pynte grønt og eucalyptus grene. Som pynt er der sat grankogler på og desuden nogle sjove frøstande, som jeg ikke aner hvad hedder, men som så fine ud og derfor kom med i indkøbskurven.

Dette er jo faktisk den sidste låge i min creanistiske julekalender. Det har været sjovt, at vise 24 små glimt af mine forskellige kreative udfoldelser frem for jer og jeg har nydt, at åbne lidt op for posen med kreative projekter – og der er stadig mange flere i kø! Til tider har det dog også været udfordrende at nå, når hverdagen som småbørnsfamilie med alt fra sygdom til legeaftaler bare kører derudaf. Konklusionen må være, at jeg gerne vil blive ved med at vise frem, men at frekvensen nok bliver sat lidt ned fremover. Men bare rolig, det er Nytårsaften lige om lidt og jeg kan slet ikke lade være med at være kreativ, så de næste par indlæg bobler allerede i min hjerne og er ved at tage form. Jeg håber, du stadig har lyst til at læse med?

Nu vil jeg lukke computeren og tilbringe resten af dagen med min dejlige familie. Mit højeste juleønske i år er, at få et julebilleder af alle tre børn samlet. Det kan jeg allerede nu godt afsløre bliver noget af en udfordring. At få de tre krudtugler til at sidde stille for at få taget et billede, nærmer sig det umulige. Hertil kommer, at de skal kigge på kameraet. Samtidig. Og måske endda smile. Ha ha ha, det er utopi! Men jeg vil forsøge. Jeg overvejer bestikkelse med sukker, selvom jeg godt ved, at det pædagogisk ikke kan forsvares. Bum bum..vi ser lige hvordan det går og hvor desperat jeg bliver.

Med ønsket om en hjertevarm og fantastisk aften,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *