Weekenden er igen over os og juleaftenen nærmer sig med hastige skridt. Har du fået købt alle gaverne endnu eller mangler du stadig nogen? Jeg er ved at have styr på det, men hos os, er det heldigvis også nemt, for det er kun børnene der får gaver og desuden giver parrene hinanden gaver indbyrdes. Så der er ikke så meget der skal købes – det sværeste er faktisk at få lavet ønskelisterne til vores børn, for de børn har jo alt hvad de har brug for og mere til! Nå men, det betyder også at gaveindpakningen er det sidste der mangler, så i dette indlæg viser jeg, hvordan mine gaver ser ud i år.      Jeg har købt gavepapir hos Søstrene Grene i blå/petroleum nuancer. Jeg er helt vild med disse farver, de passer godt ind i vores hjem og jeg synes egentlig godt at de kan være julede, selvom det ikke er grøn eller rød – og så er det vist også en juletrend i år med det blå, fornemmer jeg. Som bånd har jeg købt lidt forskellige satinbånd – det giver altså bare lige det ekstra pift til gaverne. Egentlig er jeg for nærig til at bruge penge på det, hvis det bare bliver smidt ud, men hvis man gemmer båndene og genbruger dem, synes jeg det er okay. Jeg har købt ca. 3 m af hver bånd, det synes jeg passer godt til de fleste størrelser gaver. Hvis der er ekstra bånd i overskud, når jeg har pakket gaven ind, binder jeg bare en ekstra stor sløjfe eller laver mange løkker og samler det med en anden snor (som med det grønne bånd), så jeg ikke skal klippe i båndet. På den måde kan båndet let genbruges. Som små, fine detaljer har jeg sat snefnug, lavet af perler, på, samt eucaluptus blade og fjer. Eucalyptus grenene var nogen jeg havde i overskud fra da jeg lavede adventskransen (se her) og fjererne havde jeg liggende. 

Nu skal vi op og hente årets juletræ. Jeg glæder mig sådan til at få det sat op og pyntet det – så er det nemlig blevet rigtig jul 🙂

De bedste hilsner,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *