Så er vi ved at være ved vejs ende på julepyntsrundturen indenfor. Der er dog lige et par småting, som jeg endnu ikke har vist frem, så dem kommer der her nogle stemningsbilleder af.

I vores spisestue har vi normalt to birkestammer stående i et hjørne. Det er faktisk nogle, som måtte lade livet i et stormvejr og som jeg havde kigget på længe, hver gang jeg kørte forbi dem på vej til arbejde. Jeg fik derfor manden til at hente dem op fra grøftekanten og transportere dem hjem i nattens mulm og mørke. De står nu i vores spisestue og pynter. I hverdagen står de helt rå og nøgne, men når julen nærmer sig, får de julelys på og der bliver hængt julepynt op på dem. I år har jeg hængt de fineste messing juleophæng på. De er fundet i en genbrugsbutik og kostede næsten ingenting – det var et virkelig scoop! Meget af min julepynt er faktisk genbrugsfund, også fuglen og kaninerne herunder er genbrugsfund, der har fulgt mig i mange år efterhånden.

Sukkerlygterne, som jeg lavede for nogle dage siden (se her) har også fået en plads i vindueskarmen sammen med en vase med grene, pyntet med istapper (se nærmere her) og flere af messingophængene fra genbrugsbutikken.

Kram,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *