Som jeg fortalte i går (se her), så har vi haft vores udendørs julelys oppe i noget tid nu. Det meste af det er standard lyskæder, der kan købes i det lokale byggemarked eller lignende, men een ting, er lidt speciel – vi har nemlig et lysende “juletræ”. Egentlig er det ikke så meget anderledes end de lyskæder man kan købe og sætte i en flagstang (og det er også lavet af sådan et ophæng), men vi har bare ingen flagstang. Så jeg måtte overtale min Mr. Fix-It til at komme op med en god løsning og det gjorde han selvfølgelig 🙂 Vores lysende juletræ består af en metalstang, der er banket ned i jorden ved at fjerne et par fliser i indkørslen. Så er flagstangsophænget monteret i toppen og de enkelte tråde er sat fast ved fliserne med pløkker og ført op igen et stykke forskudt, således at hver tråd i flagstangsophænget giver to tråde i vores juletræ.

Jeg er virkelig glad for vores lysende juletræ. Det er simpelthen så fint og simpelt i sit udtryk. Og så er det en slags statement piece foran vores hus, uden at vi skal gå all-in på julemandsslæde-med-alle-hans-rensdyr-der-kan-danse-og-spille-musik-alt-imens-Rudolfs-næse-blinker-i-takt-til på taget. Det er jeg bare ikke rigtig til. Faktisk drømmer jeg om, at vi får en hel lille skov at lysende juletræer i forskellige højder i vores indkørsel på et tidspunkt. Det kunne virkelig være fint. Men shhh…sig det ikke til min Mr. Fix-It, for så himler han bare med øjnene og minder mig om alle de mange andre projekter jeg har gang i og heller må få afsluttet først 🙂

Kram,

Nadia

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *