Så nåede vi igennem den første juleweekend. Fik du mon julehygget med tændt stearinlys, julebag og varme drikke? Status herfra er, at vores kalenderlys har været tændt stort set hele weekenden, men at vi for én gangs skyld faktisk ikke er bagud med at brænde datoerne ned. Jeg har fået en enkelt kop te, der ikke var lunken, fordi jeg glemte den, da der var et barn der kaldte og jeg har endda fået både brunkager OG pebernødder. Total god juleweekend! Kagerne har jeg dog ikke bagt selv, dem tog mine svigerforældre med, da de kom på besøg. Men det er egentlig også ligemeget at det ikke var hjemmebag, det tæller bestemt i julehygge-regnskabet.

Besøget fra mine svigerforældre, fik mig til at tænke på et andet stykke julepynt, som jeg værdsætter enormt højt, nemlig disse snebolde, som jeg har fået af min svigermor. Det er noget af det julepynt jeg glæder mig mest til at hænge op hvert år, så I skulle ikke snydes for at se det.

Sneboldene er lavet af silkepapir og fremgangsmåden lærte hun (og hendes mor og søster) af nogle svenske piger, da hun boede nogle år på Mauritius som barn. Det er da noget af en god historie om at dele ud af sine kundskaber og kreativitet. Jeg har været vild med dem lige siden jeg så dem første gang og da vi kom til at snakke om dem igen ved besøget, fik vi aftalt, at nu skulle hun snart vise mig hvordan man laver dem. Så det glæder jeg mig meget til at lære.

Kærlig hilsen,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *