Den juletradition fra mit barndomshjem jeg husker tydeligst, har været at min mor og jeg sammen bandt vores adventskrans. Den tradition har jeg selv videreført efter jeg flyttede hjemmefra og det er derfor ofte en bundet krans som ender som adventskrans hos os – selvom der også har været et par eksperimenterende afstikkere i tidens løb. Som tidligere nævnt er jeg ikke så meget til den traditionelle og meget pyntede julepynt, men mere til afdæmpede farver og naturlige elementer, dog gerne krydret med en god gang glimmer. Jeg vil tror stilen kan kaldes ”Nordisk jul”, selvom jeg egentlig bare går efter det jeg synes om. Ofte består min adventskrans af elementer med forskellige grønne farver og teksturer og der sniger sig næsten altid husløg ind, for dem er jeg meget vild med. Denne adventskrans er ingen undtagelse og her har jeg desuden fået fingre i nogle fine kogler, der er grønlige i farven og som derfor måtte med. Så nu er det bare med at få tændt den første lys, smide benene op (altså i 10 sekunder før der er et barn der kalder) og nyde søndagen.

Glædelig 1. søndag i advent,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *