Mon der stadig er nogen der læser med i dag? Den anden låge i den Creanista’ske julekalender byder på stilren julepynt, the DIY way. Jeg er generelt ikke til alt for mange pangfarver på julepynten eller når der går for meget Disney eller Nisseland i det, så disse istapper er helt i min ånd. Jeg lavede dem for efterhånden en del år siden og hvert år glæder jeg mig til at få dem op. De er klart på min top 3 over favorit julepynt. Jeg synes simpelthen de er så fine og jeg er vild med måden de glitre og glimter i det sparsomme vinterlys på.

Istapperne sælges faktisk som et DIY sæt, der kan købes her og de er nemme og hurtige at lave, så der er ingen undskyldning for ikke at komme i gang. Hvis man har børn med god finmotorik, kan de sagtens være med til at lave dem og ellers er det jo en god mulighed for at øve hånd-øje koordinationen ?

God weekend,

Nadia

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *