Størstebarnet og jeg lavede disse skelethænder til Halloween sidste år. Det er en kreativ aktivitet der fint kan laves med børn. De kan selv tegne omridset af deres egen hånd (det gør heldigvis ikke noget hvis fingrene bliver lidt skæve eller deforme, så der er ikke de store krav til tegneegenskaber) og eventuelt også selv klippe den ud, alt efter hvor gode de er med en saks.

Du skal bruge:

  • Hvidt karton
  • Blyant
  • Saks

Læg hånden på papiret og tegn omridset af den. Der må godt være lidt luft mellem fingrene.

Klip hånden ud. Klip herefter et snit på 2-3 cm i mellem hver finger, så fingrene bliver ekstra lange.

Alle steder hvor der er ”knoer”, laves der et ombuk (samme vej som en hånd ville knytte sig sammen) – det er tre steder på hver finger på nær tommelfingeren, hvor der kun skal laves to ombuk.

Ved hvert ombuk tager man herefter fat med tommel- og pegefinger på hver side af ombukket og klemmer sammen mens man presser mod ombukket. Det gøres ved alle ombukkene. Selve håndfladen krølles og bukkes lidt for at opnå en mere virkelighedstro 3D effekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *