Det’ sørme, det’ sandt, December…Ihh, så er det officielt blevet jul. Jeg synes ellers kun lige at jeg har fået pakket Halloween pynten væk, så tiden er bare gået hurtigt. Men det gør egentlig heller ikke noget, for Julen er en skøn tid, med alle dens hyggelige stunder, børnenes begejstring og selvfølgelig al den lækre konfekt og kage. Ja, det er de ting jeg holder allermest af ved Julen, så jeg er helt klar på at komme i gang!

I år markerer denne første dag i december også opstarten på mit nye kreative projekt, bloggen Creanista.dk. Det er med lige dele nervøsitet og spænding, at jeg starter op som blogger og jeg håber inderligt, at I vil tage godt imod det og måske endda har lyst til at følge med i mine sjove og vilde projekter. Jeg håber meget, at jeg med bloggen kan inspirere til lidt mere kreativitet i den travle hverdag og ved årets højtider. Da jeg selv har tre små børn (fra 2013, 2015 og 2017) vil projekterne helt naturligt ofte være noget børn kan være med til, så forhåbentlig kan du bruge mine ideer til at få mere kreativ kvalitets tid med ungerne.

For at skyde bloggen i gang, vil jeg de næste mange juledage dele min egen særlige Creanista Julekalender med jer, så det bliver til 24 små glimt af hvad jeg tidligere har lavet, samt hvad jeg har haft af juleprojekter i år. Og bag den første låge i kalenderen finder I mit bud på et hurtigt sidste-øjebliks kalenderlys.

Årets kalenderlys

Jeg synes ellers jeg plejer at være godt med og have styr på dekorationerne i god tid, men i år har der altså været lidt for mange andre ting at se til, så tiden er løbet fra mig. Derfor har jeg i år valgt en nemmere løsning til kalenderlyset. I stedet for en egentlig dekoration, har jeg lavet en opstilling med forskellige julede elementer der placeres på et bræt/fad. Alle materialerne er købt i Føtex og Netto (dog er mosen fra egen have, hvor vi har så riiigeligt af den) og opstillingen er banket sammen på 30-45 min. Så hvis du endnu ikke er kommet i gang, kan du stadig nå det med en hurtig tur ud at handle.

Lad Julens magi begynde. Glædelig første decemberdag,

Nadia

4 comments on “1. Dec: Årets kalenderlys & en særlig Creanista Julekalender”

  1. Fedt du er kommet igang med din blog, Nadia. Så nåede du at opfylde den forudsigelse på vores nytårsliste ?
    Jeg glæder mig til at følge med her ?

    • Mange tak. Jeg glæder mig til at vise hvad jeg laver af kreative ting. Så kan det være du også bliver inspireret?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *