Disse æblelys er både hurtige at lave og giver en rigtig god effekt. Jeg lavede dem til Halloween sidste år og de pyntede rigtig fint udenfor. Desuden holder de sig pæne ret længe.

Du skal bruge:

  • En pose æbler
  • Fyrfadslys
  • En teske til udhuling

Der laves en fordybning til et fyrfadslys i toppen af æblet, der hvor stilken sidder. Det gøres lettest ved at bruge metalhylstret fra fyrfadslyset, som vendes på hovedet og presses forsigtigt ned i æblet. Herefter kan det overskydende æble nemt fjernes med en teske, så du kan sætte fyrfadslyset i. De fleste æbler står helt fint selv, men har du fået fat i et væltepeter-æble, kan du jo lige skære bunden flad. Æblelysene kan bruges både indenfor og udendørs.

Det her er bestemt en opgave, som små hænder godt kan klare, så det er bare med at give børnene en teske og sætte dem i gang. Og det gør kun glæden større ved at kigge på lysene, når de selv har været med til at lave dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *